Az Építőipari Mesterdíj Alapítvány által kiírt pályázaton, a Győr-Gönyű Országos Közforgalmú Kikötő „infrastrukturális továbbfejlesztése" elnevezésű projekt, építőipari nívódíjas lett.

Bővebben: Emléktábla avatás az általunk őrzött GYŐR-GÖNYŰ ORSZÁGOS KÖZFORGALMÚ KIKÖTŐBEN.

Az élőerős őrzés területén 2019 májusától Győrben, egy új beruházás eredményeképpen megépült telephelyen kezdtük meg az őrzési feladatok ellátását.

Bővebben: Ismét növekedett megrendelőink száma

A hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre került a győri téli vásár.

A vásár november végétől január elejéig tartott, amely egy részének a biztosítását eseménymentesen elvégeztük.

A kitelepült vásározók munkánkkal elégedettek voltak, tulajdonukat végig biztonságban érezték.

Köszönjük a biztosításban részt vett vezetők és vagyonőrök lelkiismeretes munkáját.

Az élőerős őrzést 2018. december 31-el - a meglévő referenciáinknak köszönhetően - a Győri Ipari Parkban, az Audi Hungária Zrt. részére beszállítást végző ipari vállalatnál kezdtük meg.

Bővebben: Az élőerős őrzés területén ismét tovább bővült a megbízóink száma

2018. december 01-el a takarítási üzletágunk - referenciáinknak is köszönhetően - megkezdte Győrben egy irodaház épület állandó jellegű takarítási munkáit.

Ebben az évben ezzel az új szerződéses munkával sikerült megdupláznunk a takarítási ügyfeleink számát.

2018. november 01-el Győrben megkezdtük több szolgáltató cég közös elhelyezésű telephelye portaszolgálatának az ellátását.

Felkészült portásaink, udvarias és segítőkész magatartásukkal hozzájárulnak a telephely cégeinek kedvező megítéléséhez.

2018. augusztus 01-el pályázaton elnyertük az egy évvel ezelőtt ünnepélyes keretek között átadott Győr-Gönyű hajókikötőben megépült hajószervizállás takarítását.

Ezzel két hónapon belül növelni tudtuk megrendelőink számát, ezúttal a takarítási szolgáltatási területünkön.

Bővebben: Ismét tovább bővült megbízóink száma

2018. június 01-el a megbízóink száma az ipari objektumok őrzési területén ismét növekedett!

Bővebben: Ismét tovább bővült az élőerős őrzés területén a megbízóink száma

Répcelakon 2018. július hónapban átadtunk a biztonságtechnikai ágazatunk által telepített több mint 50 db prémium minőségű IP kamerákból álló vagyonvédelmi elektronikai rendszert.

Bővebben: Kamerarendszer átadása

2018. március 20-án, a Gönyűi Ipari Parkban ünnepélyes keretek között került megrendezésre, a 28,5 milliárdos költségvetésű gönyűi torkolati mű megépítésének projektindítója.

A megnyitó biztosítását - a Gönyűi Ipari Park őrzését is évek óta végző - vagyonőreink látták el, a rendezők teljes megelégedésével.

Bővebben: A gönyűi torkolati mű megépítési projektindító ünnepélyes megnyitójának biztosítása

A tatabányai ipari parkban települt termelő tevékenységet végző cég által, a múlt évben kamerarendszer telepítésére kiírt pályázat nyerteseként, a biztonságtechnikai ágazatunk elvégezte a vállalt munkát.

Bővebben: Lendületben a biztonságtechnikai ágazatunk

2018. január 01-el megbízóink száma ismét növekedett!

A vagyonvédelmi és takarítási szolgáltatást egy győri ipari cégnél kezdtük meg a meglévő referenciánknak és a szabályozott, nyomon követhető szolgáltatásunknak köszönhetően. Büszkén jelenthetjük, hogy ezzel Megbízóink száma ismét növekedett.

2017-ben november végétől december végéig a hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre került a győri téli vásár.

Bővebben: Rendezvénybiztosítás - Győri téli vásár 2017

2017. október 18-án ünnepélyes keretek között Kara Ákos, a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium fejlesztésért felelős miniszteri biztosa (a régió országgyűlési képviselője) használatra átadta a nyolcmilliárd forint állami támogatásból megvalósult Győr-Gönyű országos közforgalmú kikötőt, amely egyben a nyugat-dunántúli régió legnagyobb intermodális központja is.

Bővebben: Bővítés után átadták a Győr-Gönyű kikötőt

 

2016. augusztus 06-án Gönyűn a gönyűi sportkomplexum területén sportünnep került megrendezésre a Sportegyesület megalakulásának 20 éves évfordulója tiszteletére.

Bővebben: Gönyűi sportünnep biztosítása

2015. szeptember közepétől megbízóink száma ismét növekedett!

Bővebben: Tovább bővült élőerős őrzés területén megbízóink száma

2016-ban a hagyományoknak megfelelően ismét megrendezésre kerül Győr belvárosában a 2016. évi Téli Vásár.

Bővebben: Rendezvénybiztosítás – GYŐRI TÉLI VÁSÁR 2015.

2015. május közepétől megbízóink száma ismét növekedett!

Az élőerős őrzési szerződés megkötésére a meglévő referenciáink szolgáltatták az alapot.

Bővebben: Megbízóink száma ismét növekedett!

2015. március 12-én és 13-án Győrött az Audi arénában nyolc csapat részvételével került megrendezésre a női kosárlabda Magyar Kupa döntő.  A sportesemény lebonyolításának jelentőségét növelte az, hogy ezt az eseményt a Magyar Kosárlabda Szövetség egyben a 2015. év júniusi magyar-román közös rendezésű Női Kosárlabda Európa-bajnokság főpróbájának is tekintette. A sportrendezvény lebonyolítását naponta több mint 40 fő vagyonőrrel (rendezővel) cégünk biztosította.

Bővebben: Női kosárlabda Magyar Kupa döntő

2014. december 12-22. között Győrben, a NYME Apáczai Csere János Karán került megrendezésre a 37 ország 54 csapatának részvételével az U-16-os ifjúsági sakkolimpia, melynek lebonyolítását cégünk biztosította.

Bővebben: U-16-os ifjúsági sakkolimpia

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

Vagyonvédelmi és ezen belül élőerős őrzési szolgáltatásainkkal várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább