2018. január 01-el megbízóink száma ismét növekedett!

A vagyonvédelmi és takarítási szolgáltatást egy győri ipari cégnél kezdtük meg a meglévő referenciánknak és a szabályozott, nyomon követhető szolgáltatásunknak köszönhetően. Büszkén jelenthetjük, hogy ezzel Megbízóink száma ismét növekedett.

 

 

Kérdése van? Keressen minket!

Szolgáltatásaink

Élőerős őrzés, porta-, és recepciós szolgálat

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Takarítás

A szolgáltatás teljesítéséhez rendelkezünk megfelelő állományunkkal minőségi szolgáltatást nyújtunk. A takarításhoz-, tisztításhoz környezetbarát takarító-, és tisztítószereket használunk.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető-, esztétikus parkok-, a gondozott kertek-, és zöldterületek látványa nyugalmat és kellemes érzést varázsol az emberek számára. Ehhez kínáljuk Önöknek a szakmailag felkészült és tapasztalt munkatársainkkal szolgáltatásainkat.

Tovább

Biztonságtechnika, kamerarendszerek

A hatékony vagyonvédelem nem képzelhető el, pusztán élőerős őrzéssel, hanem ahhoz szükséges és elengedhetetlen a mechanikai-, és elektronikai vagyonvédelmi biztonságtechnikai rendszerek megléte és összehangolt alkalmazása is.

Tovább

Munka-, tűz-, és környezetvédelem

Szakembereinkkel olyan megoldásokat kínálunk, hogy vállalkozása munkavédelmi-, tűzvédelmi-, környezetvédelmi szempontból a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább

Állást keres? Jelentkezzen hozzánk!

Tovább