Cégünk rendelkezik saját fejlesztésű, felhő alapú (internet alapú), titkosított adatátvitelt biztosító vagyonvédelmi nyilvántartó és ellenőrző szoftverrel.

A szoftver a megrendelő igényeihez alkalmazkodva került kifejlesztésre, amely további megrendelői igények esetén módosítható, tovább fejleszthető.

A szoftver alkalmazásával egyrészt megszüntettük a korábbi papíralapú nyilvántartásokat, másrészt a megrendelőink és a vagyonvédelmi cég vezetői és ellenőrei részére egyaránt, távoli hozzáféréssel rendelkezésre állnak a számukra szükséges pontos, naprakész, megbízható és visszakereshető adatok, információk

A szoftver jelenleg is több megrendelőnk vagyonvédelmében, a gyakorlatban is megbízhatóan működik.

A szoftver jelenleg az alábbi nyilvántartási programokkal rendelkezik:

  • személy- és gépjárműforgalom nyilvántartása,
  • kulcsok kiadásának és visszavételének nyilvántartása,
  • a bekövetkezett események és rendkívüli események nyilvántartása, az azokra történő vagyonőri és megrendelői intézkedések nyilvántartása.

A program segítségével visszakereshető az, hogy ki, mikor, meddig és milyen célból tartózkodott az őrzött területen; továbbá milyen személy-, illetve tehergépjármű és annak vezetője (kísérő) mikor, meddig és milyen célból  tartózkodott az őrzött területen, mit szállított be és mit ki; valamint az, hogy kinek, mikor milyen kulcs került kiadásra, illetve azt ki, mikor adta le.

A gépjárműforgalom nyilvántartásánál lehetőség van arra is, hogy az objektum területére belépésre várakozó gépjárművek megfelelő sorrendben történő behívására is.

A szoftver rendelkezik a járőrtevékenység végrehajtásának nyilvántartásával és annak megtörténtének az ellenőrzési lehetőségével is.

Ennek a programnak a segítségével bármikor, azonnal objektívan ellenőrizhető az Őrutasítás szerinti járőrtevékenység végrehajtása.

A szoftver lehetőséget nyújt elemzésekhez, a kívánt adatok grafikus megjelenítésével.

 

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

Vagyonvédelmi és ezen belül élőerős őrzési szolgáltatásainkkal várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább