A község polgármesteri hivatala, mint rendező valamennyi korosztály részére szervezett elfoglaltságot és színvonalas programot helyi-, és meghívott vendégek-, fellépők közreműködésével.

A sportünnepen Major Gábor polgármester az elmúlt 20 év felelevenítése és sikereinek méltatása után ünnepélyes keretek között átadta a sportkomplexum új kiszolgáló épületét és felavatta annak falán elhelyezett, a gönyűi születésű Szabó József volt válogatott labdarúgó, portugál klubcsapatok, majd angolai válogatott szövetségi kapitány emléktábláját.

Az ünnepségen jelen volt és beszédet mondott Németh Zoltán a Győr- Moson- Sopron Megyei Közgyűlés elnöke, Víg Tibor a sportegyesület elnöke és Dunai Antal korábbi válogatott, olimpiai bajnok labdarúgó.

Az ünnepség zavartalan lebonyolításának biztosítását vagyonőreink a helyi Polgárőr Egyesülettel együtt végezték. Ez az együttműködési forma is jól szolgálta és megmutatta azt, hogy egyre növekvő mértékben van szükség a magánbiztonság szereplőire is.

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

Vagyonvédelmi, és ezen belül élőerős őrzési szolgáltatásainkkal várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább