Az esemény jelentőségét növelte az a tény is, hogy Győr városa még nem rendezett egyetlen sportágban sem ezelőtt olimpiát, ezért érthető módon Győr városa és a Magyar Sakkszövetség is kiemelt figyelmet fordítottak a rendezvény előkészítésére és lebonyolítására.  Az esemény fővédnöke dr. Áder János köztársasági elnök, védnökei dr. Seszták Miklós nemzeti fejlesztési miniszter, a Magyar Sakkszövetség elnöke, Balog Zoltán, az emberi erőforrások minisztere, Borkai Zsolt, Győr Megyei Jogú Város polgármestere és Szabó László Zsolt az MTVA vezérigazgatója voltak.

Az első négy helyet az alábbi csapatok szerezték meg, sorrendben: India, Oroszország, Irán, és Magyarország első csapata. Külön mi is gratulálunk a fiatal magyar sportolóknak a nagyszerű, negyedik hely megszerzéséért.

A Nemzetközi (FIDE)-, és a Magyar Sakkszövetség értékelése alapján a rendezvény lebonyolítása és azon belül is annak biztosítása nagyon jó színvonalú volt, a résztvevő országok azzal elégedettek voltak, egyetlen egy ország sakkszövetsége sem jelzett semmilyen kifogást, vagy megoldatlan problémát. Mindez szép siker és elismerés részünkre is, ezért külön mi is gratulálunk a biztosításban részt vett vezetőknek és vagyonőröknek.

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, telepítése és üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást  is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább