Az elmúlt néhány évtizedben az egész földön jelentős és egyre gyorsuló információs technológiai forradalom megy végbe. A mai globalizálódó világban új típusú kommunikáció és információáramlás zajlik, egyre növekvő sebességgel. A piaci szereplők versenyképességének megőrzése és javítása, valamint az általuk létrehozott-, kezelt-, és tárolt információk biztonsága és védelme is egyaránt megköveteli tőlük azt, hogy az informatika rájuk szorosan vonatkozó területeivel komolyan kell foglalkozniuk.

Informatikai szakmai csapatunkkal az alábbi területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére:

  • Mentési stratégiák tervezése, kivitelezése,
  • Helpdesk szolgáltatások,
  • Informatikai rendszerek tervezése, fejlesztése, kivitelezése,
  • Strukturált informatikai hálózatok tervezése, fejlesztése, kivitelezése,
  • Ügyviteli rendszerek informatikai felügyelete, kiépítése,
  • Informatikai kiszolgáló rendszerek installálása, konfigurálása, migrációja,
  • Hardware, software kereskedelem,

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a 06 96 830 012-os telefonszámon, írjon e-mail-t az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy töltse ki az alábbi űrlapot:


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:
Ajánlatkérés tárgya:*
Ajánlatkérés szövege:

Kérdése van? Keressen minket!

Szolgáltatásaink

Élőerős őrzés, porta-, és recepciós szolgálat

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Takarítás

A szolgáltatás teljesítéséhez rendelkezünk megfelelő állományunkkal minőségi szolgáltatást nyújtunk. A takarításhoz-, tisztításhoz környezetbarát takarító-, és tisztítószereket használunk.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető-, esztétikus parkok-, a gondozott kertek-, és zöldterületek látványa nyugalmat és kellemes érzést varázsol az emberek számára. Ehhez kínáljuk Önöknek a szakmailag felkészült és tapasztalt munkatársainkkal szolgáltatásainkat.

Tovább

Biztonságtechnika, kamerarendszerek

A hatékony vagyonvédelem nem képzelhető el, pusztán élőerős őrzéssel, hanem ahhoz szükséges és elengedhetetlen a mechanikai-, és elektronikai vagyonvédelmi biztonságtechnikai rendszerek megléte és összehangolt alkalmazása is.

Tovább

Munka-, tűz-, és környezetvédelem

Szakembereinkkel olyan megoldásokat kínálunk, hogy vállalkozása munkavédelmi-, tűzvédelmi-, környezetvédelmi szempontból a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább

Állást keres? Jelentkezzen hozzánk!

Tovább