Az IS Group Security cégcsoport rendelkezik saját fejlesztésű, felhő alapú (internet alapú), titkosított adatátvitelt biztosító vagyonvédelmi nyilvántartó és ellenőrző szoftverrel.

A szoftver a megrendelő igényeihez alkalmazkodva került kifejlesztésre, amely további megrendelői igények esetén módosítható, tovább fejleszthető.

A szoftver alkalmazásával egyrészt megszüntettük a korábbi papíralapú nyilvántartásokat, másrészt a megrendelőink és a vagyonvédelmi cég vezetői és ellenőrei részére egyaránt, távoli hozzáféréssel rendelkezésre állnak a számukra szükséges pontos, naprakész, megbízható és visszakereshető adatok, információk.

A szoftver jelenleg az alábbi nyilvántartási programokkal rendelkezik:

  • személy- és gépjárműforgalom nyilvántartása,
  • kulcsok kiadásának és visszavételének nyilvántartása,
  • a bekövetkezett események és rendkívüli események-, és az azokra történő vagyonőri és megrendelői intézkedések nyilvántartása,
  • járőrtevékenység nyilvántartása.

A program segítségével visszakereshető az is, hogy ki-, mikor-, meddig-, és milyen célból tartózkodott az őrzött területen; továbbá milyen személygépjármű, illetve tehergépjármű és annak vezetője (kísérő) mikor-, meddig-, és milyen célból tartózkodott az őrzött területen, mit szállított be és mit ki; továbbá az is, hogy kinek-, mikor-, milyen kulcs került kiadásra, és azt ki, és mikor adta le, valamint a járőrtevékenység végrehajtásának ideje és annak tapasztalatai.

A gépjárműforgalom nyilvántartásánál lehetőség van arra is, hogy az objektum területére belépésre várakozó gépjárművek a megfelelő sorrendben kerüljenek behívásra.

A szoftver lehetőséget nyújt elemzésekhez, és a kívánt adatok grafikusan is megjeleníthetőek.

 

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, keressen minket a 06 96 830 012-os telefonszámon, írjon e-mail-t az Ez az e-mail-cím a szpemrobotok elleni védelem alatt áll. Megtekintéséhez engedélyeznie kell a JavaScript használatát. e-mail címre, vagy töltse ki az alábbi űrlapot:


Név:*
E-mail cím:*
Telefonszám:
Ajánlatkérés tárgya:*
Ajánlatkérés szövege:

Kérdése van? Keressen minket!

Szolgáltatásaink

Élőerős őrzés, porta-, és recepciós szolgálat

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Takarítás

A szolgáltatás teljesítéséhez rendelkezünk megfelelő állományunkkal minőségi szolgáltatást nyújtunk. A takarításhoz-, tisztításhoz környezetbarát takarító-, és tisztítószereket használunk.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető-, esztétikus parkok-, a gondozott kertek-, és zöldterületek látványa nyugalmat és kellemes érzést varázsol az emberek számára. Ehhez kínáljuk Önöknek a szakmailag felkészült és tapasztalt munkatársainkkal szolgáltatásainkat.

Tovább

Biztonságtechnika, kamerarendszerek

A hatékony vagyonvédelem nem képzelhető el, pusztán élőerős őrzéssel, hanem ahhoz szükséges és elengedhetetlen a mechanikai-, és elektronikai vagyonvédelmi biztonságtechnikai rendszerek megléte és összehangolt alkalmazása is.

Tovább

Munka-, tűz-, és környezetvédelem

Szakembereinkkel olyan megoldásokat kínálunk, hogy vállalkozása munkavédelmi-, tűzvédelmi-, környezetvédelmi szempontból a hatályos jogszabályoknak megfeleljen.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább

Állást keres? Jelentkezzen hozzánk!

Tovább