A község polgármesteri hivatala, mint rendező valamennyi korosztály részére szervezett elfoglaltságot és színvonalas programot helyi-, és meghívott vendégek-, fellépők közreműködésével.

A sportünnepen Major Gábor polgármester az elmúlt 20 év felelevenítése és sikereinek méltatása után ünnepélyes keretek között átadta a sportkomplexum új kiszolgáló épületét és felavatta annak falán elhelyezett, a gönyűi születésű Szabó József volt válogatott labdarúgó, portugál klubcsapatok, majd angolai válogatott szövetségi kapitány emléktábláját.

Az ünnepségen jelen volt és beszédet mondott Németh Zoltán a Győr- Moson- Sopron Megyei Közgyűlés elnöke, Víg Tibor a sportegyesület elnöke és Dunai Antal korábbi válogatott, olimpiai bajnok labdarúgó.

Az ünnepség zavartalan lebonyolításának biztosítását vagyonőreink a helyi Polgárőr Egyesülettel együtt végezték. Ez az együttműködési forma is jól szolgálta és megmutatta azt, hogy egyre növekvő mértékben van szükség a magánbiztonság szereplőire is.

Vagyonvédelem, élőerős őrzés

A Vagyonvédelmen belül élőerős őrzési szolgáltatással is várjuk érdeklődésüket, illetve megrendelésüket. Vezetői állományunk felkészült, több éves-, sőt közülük néhányan évtizedes szakmai-vezetői tapasztalattal rendelkeznek.

Tovább

Rendezvénybiztosítás

A rendezvény sikere elsősorban azon múlik, legyen az bármilyen jól előkészített és megszervezett, ha annak lebonyolítása - különösen a résztvevők testi épségére vonatkozóan - biztonságosan megvalósítható.

Tovább

Biztonságtechnika

Strukturált informatikai hálózat előkészítése IP megfigyelő rendszerekhez. IP rendszerű kamera megfigyelőrendszerek kivitelezése, telepítése és üzemeltetése.

Tovább

Magánnyomozás

Magánnyomozót fogadni, magánnyomozót igénybe venni általában hosszas döntés eredménye, tekintettel a megbízás tárgyának kényességére és érzékenységére. Ahhoz viszont, hogy minden kétséget kizáró bizonyosságot lehessen szerezni sok esetben szükség van magánnyomozó igénybevételére.

Tovább

Park- és kertgondozás

A szemet gyönyörködtető, esztétikus gondozott parkok és kertek látványa nyugalmat és békességet varázsol a kikapcsolódni, illetve pihenni vágyók számára. Mindezek megvalósításához folyamatos, megtervezett és szakszerű park- és kertgondozás szükséges.

Tovább

Vagyonvédelmi szaktanácsadás

A vagyonvédelmi szaktanácsadás felértékelődött, amit az is bizonyít, hogy a biztonság és ezen belül is különösen a magántulajdon védelmének fontossága a rendszerváltást követően – a magántulajdon egyre növekvő arányban történő elterjedésével - rendkívüli mértékben felértékelődött, sőt a magántulajdon védelme alkotmányos alapjoggá vált.

Tovább

Informatika

Informatikai szakmai állományunkkal az széles körű informatikai területeken állunk az érdeklődők és megrendelők rendelkezésére.

Tovább

Takarítás

Káresemény bekövetkezésekor az egyik legnehezebb feladat a felelősség pontos meghatározása az őrzést végző vagyonvédelmi szolgáltató- és a takarítást végző cégek között. Éppen ezért cégünk az élőerős őrzés mellett takarítási szolgáltatást  is kínál, így a felelősség nem oszlik meg a vagyonvédelmi-, és a takarítást végző cégek között.

Tovább

Kérjen árajánlatot online!

Tovább